Over Jelle

Ik ben een vader van twee dochters en al jaren lang bijzonder gelukkig getrouwd met mijn fantastische vrouw annex soulmate. Het vaderschap is werkelijk het meest geweldige dat me ooit is overkomen. Zo’n groot geluk gun ik iedereen en daarom was ik in 2011 spermadonor bij Isala  in Zwolle geworden. Het is eigenlijk een kleine moeite waarmee je mensen zo ontzettend kunt helpen dat ik me afvraag of ik dat in mijn dagelijks leven en werk überhaupt zou kunnen evenaren.

Ik ben deze weblog begonnen, omdat ik zelf graag iemands persoonlijke ervaringen had willen lezen toen ik overwoog spermadonor te worden. Er is een hoop informatie op het web, maar door het feit dat het onderwerp toch met schaamte is omhuld, tref je relatief weinig verhalen van donoren zelf aan. Ik hoop dat mijn ervaringen nuttig kunnen zijn voor andere toekomstige donoren, of mensen die dit overwegen. Tevens kan ik me voorstellen dat je als ontvanger van donorzaad wellicht geïnteresseerd bent in hoe het er van de andere kant uitziet. Daarnaast is voortplanting en alles wat daarmee te maken heeft natuurlijk ook gewoon reuze interessant en het hele fenomeen kunstmatige inseminatie met donorzaad (KID) en de bijbehorende spermabanken prikkelt bij menigeen de nieuwsgierigheid.

Advertenties
Een reactie plaatsen

1 reactie

  1. Top dat je dit doet! Ik hoop dat je hier meerdere mannen (en vrouwen) inspireert om te doneren. Mensen hebben geen idee hoeveel ze een ander ermee kunnen helpen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: